AMTAK könyvkiadó RAJZPÁLYÁZATA

AMTAK könyvkiadó RAJZPÁLYÁTATA

 

Gyerekrajz pályázat | 2023. május 30.

 

Pályázatok beküldési határideje: 2023. május 30.

 

Az AMTAK Kiadó országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok számára mesékhez kapcsolódó színes rajzok beküldésére.

A pályázat célja: tehetséges gyerekművészek felfedezése és honlapunk színesítése, illetve esetlegesen illusztrátor keresése kiadónk számára

Nevezési feltétel: fejenként maximum 10 pályamű. A pályázók a rajzok beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiadó műveiket bármilyen formában, honorárium nélkül publikálja.

Pályázás módja: A színes rajzokat egyenként, A4-es álló méretben, pdf formátumban kell beküldeni elektronikus úton az amtakbt@gmail.com címre. Kérjük a rajzok alján a szerző nevét és életkorát, valamint ezek mellékleteként a pályázó nevét, iskoláját és osztályát feltüntetni, valamint az albumok és könyvjutalmak megküldéséhez szükséges e-mail és postacímét megadni.

Bármely meséhez, illetve felsősöknek akár ifjúsági könyvhöz kapcsolódó rajz is megfelel. 

Nevezési díj: Nevezési díj nincs, de sikeres pályázat esetén a pályázónak hozzá kell járulnia az album elkészítéséhez a rajzait tartalmazó e-könyv 10 példányának előzetes átutalással történő megvásárlásával önköltséges áron (500 Ft/db áron). A sikeres pályázatról e-mailt küldünk.

Pályadíj: A nyertes pályázók értékes könyvjutalomban részesülnek és a rajzaikat tartalmazó digitális album ingyen megküldött 10 példányában. Minden sikeres pályáművet publikálunk digitális album formájában és ezt megküldjük a sikeres pályázók által megadott 10 e-mail címre. Elégséges színvonalas mű beérkezése esetén a digitális albumot az ekonyv.hu portálon is megjelentetjük, amelyet a nagyközönség a Libri és a Líra kiadók weblapján is megrendelhet.

Elbírálás: A rajzokat háromtagú szakértő zsűri bírálja el, korcsoportonként. A zsűri elnöke Varsányi Ferenc Grammy- és Balázs Béla-djjas animációs filmrendező és kiadónk grafikusa.

Beküldési határidő: 2023. 05. 30.

Eredményhirdetés: amtak.hu honlapunkon és e-mailben 2023. 06. 30-ig.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések